Renovaties

NG Building Projects is sterk in een totale bouwcoördinatie

Je wilt je badkamer, keuken, sanitaire installatie, … renoveren maar weet niet goed hoe hier aan te beginnen? Bij NG Building Projects ben je hiervoor aan het juiste adres!

We volgen al onze diensten vlot en vastberaden op en bespreken met jou tot in de puntjes wat je van ons kan verwachten, met een doorlichting ter plaatse op de werf. Uiteraard kan je hierbij rekenen op professioneel advies op maat. 

De professionele opvolging van A tot Z van alle werkzaamheden in je renovatieproces. Wij verzekeren je van een dagelijkse opvolging van de werkzaamheden ter plaatse. Alles wordt door ons persoonlijk gecontroleerd op de werf, afhankelijk van de omvang van de werken en je specifieke wensen.

Op weg naar een succesvol bouw- of verbouwproject. NG Building Projects werkt met vele handelszaken samen. De werkzaamheden kunnen stap voor stap op maat worden uitgebreid, afhankelijk van je keuze uit onze brede waaier aan diensten.

Wij bieden je een totaaloplossing voor al je werken. Alle werken worden uitgevoerd door ervaren vakmensen die werken volgens de regels van de kunst in samenwerking met NG Building Projects. Dankzij onze dagelijkse opvolging en vakkundige begeleiding kunnen we je een geslaagd project garanderen. 

Ons ervaren team van experts zal ervoor zorgt ervoor dat elke ruimte de metamarfose krijgt die ze verdient!

Op zoek naar een (totaal)oplossing voor al je werken? Dan ben je bij NG Building Projects aan het juiste adres!

KORTOM: Wij bieden je een totaaloplossing voor al je werken.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Elk project is uniek en daarom is een grondige analyse vooraf essentieel. Vervolgens gaan we na wat de beste technische oplossing is in combinatie met je wensen.